Matrassen op maat

GEZOND, ONTSPANNEND, ENERGIEVOEDEND

Een prachtige matras is de beste basis voor een gezonde slaap. De matras moet zo onderscheidend zijn als elk individu. Froli matrassen passen zich optimaal aan elke vorm van het lichaam, omdat ze plooibaar zijn gemaakt, maar toch ondersteunend. Zij bevorderen de orthopedisch juiste positionering van de wervelkolom en de gerichte overdruk zorgt voor diepe ontspanning van de rugspieren en tussenwervelschijven. Een unieke configuratie die alleen hoogwaardige materialen verwerkt biedt de perfecte slaapomgeving.
Combineer uw Froli matras met een Froli bedsysteem voor het ultieme slaapcomfort. 

Als we slapen moet onze rug zich kunnen herstellen van de voortdurende belasting van de afgelopen dag. Tussen elke ruggenwervel zit een tussenwervelschijf die de rug een schokdempende werking geeft. Het is uitermate belangrijk dat de tussenwervelschijven zich ‘s nachts in een onbelaste positie bevinden zodat ze niet onder druk komen te staan. Hierdoor hervoeden de tussenwervels zich tijdens de slaap en kan jij er terug tegenaan overdag.
Jammer genoeg staat slapen niet altijd gelijk aan rust voor je rug. Slechts weinig mensen liggen op de juiste manier ondersteund. Een vaak voorkomende ‘afwijking’ is dat de schouders te weinig in de matras zakken en het bekken net te veel, waardoor het lichaam de vorm van een hangmat aanneemt. Het gevolg: een belasting van onze rug én druk op de tussenwervelschijven. Bij een juiste ondersteuning liggen hoofd, nek en wervelkolom best zoveel mogelijk op één horizontale lijn. Jouw rug heeft er alle baat bij een matras met afzonderlijke comfortzones.

 

HOE KIEZEN?

We hebben 4 matrassoorten die 100% geschikt zijn voor mobiel gebruik.

 

Vertrekkende van MOBIL matras die vervaardigd is uit een hoogkwaliteits koudschuim die al voor veel mensen een super oplossing is.

 

Bij de MOBIL PLUS matras is die ingedeeld in 5 comfortzones. Daardoor is de matras dunner en geeft toch alle comfort aan het lichaam. Dit is een ideale oplossing voor slaapruimtes die in hoogte beperkt zijn of waar gewicht zeker belangrijk is.

 

Wanneer u erg transpireert (transpireren) kan u best kiezen voor een binnenvering matras MOBIL COMFORT die voldoende laat verluchten ook zonder lattenbodem en biedt uitstekend ligcomfort.

 

Onze topper VISCOMOBIL matras is de combinatie van een koudschuim die hoogste veerkracht biedt en een traagschuim die zich uitstekend aansluit aan het lichaam. De matras wordt gekenmerkt door hun lange levensduur de uitstekende ondersteuning van het lichaam
Uitstekend voor mensen die last hebben van spierpijn rugpijn en pijnlijke gewrichten.

 

 

Alle matrassen zijn voorzien van een Tencel® overtrek die aan 3 zijden is geritst. Deze kan gewassen worden op 60°C
Onze matrassen zijn anti-allergie, anti-huismijt en anti-schimmel en er is standaard 7 jaar garantie!

Mobil Matras
Mobil PLUS Matras
Mobil COMFORT Matras
VISCOMOBIL Matras
Mobil Matras
Mobil Matras

MOBIL Matras voor een gezond slaapcomfort. De koudschuim matras ondersteund het lichaam op elke plaats optimaal. De open celstructuur zorgt voor ideale ventilatie binnenin.

Ideaal matras voor uw boot, motorhome, caravan, vouwwagen of vrachtwagen.

Lees Meer
Mobil PLUS Matras
Mobil PLUS Matras
De MOBIL PLUS Matras is een koudschuim matras met maximale lichaamsondersteuning door 5 comfortzones. Het ligcomfort van de Mobil matras is uiterst comfortabel door de soepele, veerkrachtige eigenschappen van polyurethaan en de 5 verschillende hardheden afgestemd op uw lichaam.
Lees Meer
Mobil COMFORT Matras
Mobil COMFORT Matras
Froli Mobil COMFORT matrassen beschikken over zeer goede ventilatie-eigenschappen. De ingebouwde veren zorgen ervoor dat bij het bewegen in uw slaap er extra vertilatie in de matras aanwezig is. Vochtophoping in de matras wordt hierdoor volledig voorkomen.

Deze matras is uiterst geschikt voor veel transpireerde slapers.

Lees Meer
VISCOMOBIL Matras
VISCOMOBIL Matras
De VISCOMOBIL Matras is een koudschuim en traagschuim matras met maximale lichaamsondersteuning. Het ligcomfort van de VISCOMOBIL matras is uiterst comfortabel door de soepele, veerkrachtige eigenschappen van polyurethaan en de traagschuim toplaag.
De voordelen van zowel traagschuim als koudschuim zijn in één matras vervaardigd.
Lees Meer
Exclusieve Belgische dealer van Froli
Froli - Kleine Heerweg 154 - 8791 Waregem - België - T.:+32 (0)56 350.150 - BTW: BE 0839.980.804 -
Webdesign by IDcreation 2016 - Cookie Policy