Kussens & accessoires

KUSSENS

De keuze voor het juiste kussen kan invloed hebben op de kwaliteit van uw nachtrust. Het juiste kussen verzekert u van de beste ondersteuning voor uw nek en zorgt ervoor dat uw lichaam de meest comfortabele slaaphouding vindt. Voor sommige mensen is het vinden van het juiste hoofdkussen een droom die uitkomt. Het kan er echt voor zorgen dat nekpijn, snurken of slapenloosheid wordt verminderd of zelfs verleden tijd is.

 

Er zijn twee type kussens: Ergonomische en comfort kussens.

Ergonomische nekkussens ondersteunen het hoofd, hals en schouderzone.

De meeste nekkussens zijn slap en ondersteunen de nek niet genoeg. Bij Froli worden die gemaakt van hoogwaardig materiaal met kunstoflamellen erin. Deze bieden een goede ondersteunig aan de nek en verslappen niet met de tijd.  Dus dagelijksgebruik is zeker geen uitzondering.
Zo behoren een stijve nek en zere schouders van de nachtrust tot het verleden.

 

Comfortkussens bestaat uit een traditionele vorm met variërende stevigheid. Elk hoofdkussen is voorzien van Dacron® by Dupont hoogwaardige vezelballen voor langdurige ondersteuning en perfect comfort, zoals een gewoon hoofdkussen niet altijd kan bewerkstelligen.

VERSTELBARE HOOFDSTEUN

Verstelbare hoofdsteun met 6 standen om bij te plaatsen op bestaande bed systemen.
Eenvoudig in elkaar te monteren en te bevestigen op een bestaande latten- of onderbodem.

Verkrijgbaar in 2 breedtes 70cm - 80cm maar kan op maat gemaakt worden.

 

 

Ergonomische nekkussen
Comfort kussen
Verstelbare hoofdsteun
Ergonomische nekkussen
Ergonomische nekkussen

De keuze voor het juiste kussen kan invloed hebben op de kwaliteit van uw nachtrust. Het juiste kussen verzekert u van de beste ondersteuning voor uw nek en zorgt ervoor dat uw lichaam de meest comfortabele slaaphouding vindt. Voor sommige mensen is het vinden van het juiste hoofdkussen een droom die uitkomt. Het kan er echt voor zorgen dat nekpijn, snurken of slapenloosheid wordt verminderd of zelfs verleden tijd is..

Lees Meer
Comfort kussen
Comfort kussen

Froli comfortkussens zijn gevuld met hoogwaardige vezelbolletjes (Dacron® by DuPont) die zich perfect vormen rond uw hoofd en nek voor een beter slaapcomfort.

Lees Meer
Verstelbare hoofdsteun
Verstelbare hoofdsteun

In 6 hoogtes verstelbaar is de hoofdsteun een ideaal hulpmiddel onder uw hoofdkussen. de matras wordt opgetilt tot op uw gewenste hoogte zodanig dat u tenvolle geniet van een welverdiende nachtrust.

Ideaal om even een boek te lezen of TV te kijken voor het slapengaan. Al lekker warm onder de dekens.

Lees Meer
Exclusieve Belgische dealer van Froli
Froli - Kleine Heerweg 154 - 8791 Waregem - België - T.:+32 (0)56 350.150 - BTW: BE 0839.980.804 -
Webdesign by IDcreation 2016 - Cookie Policy