top of page

OVER FROLI

FROLI.be ne lux

en

Hoe heb allemaal begon
FroliBeNeLux.jpg

Persoonlijk werd ik geconfronteerd dat bedden op boten, caravans, motorhomes, campers en camper VAN's niet rugpatiënt vriendelijk zijn. 

Ik ben Pascal Ostyn, comfort mentor en adviseur  voor de recreatieve wereld. Uit eigen ervaring werd slaapcomfort één van mijn specialiteiten.

Zo gaf ik mijn beste vriend een Froli bedsysteem cadeau nadat hij zijn ongenoegen vertelde over zijn nachtrust aan boord van zijn zeiljacht. 

Een aanpassing van slechts 30 minuten werk, zonder afbraak werken op extra constructies, zorgde ervoor dat hij geen enkele ochtend meer met pijn moet opstaan.

Ondertussen zijn al zijn kajuiten uitgerust met Froli veersystemen en geniet het gezin van langdurige vakanties aan boord.

Naast het slaapcomfort - dat ieder van ons verdient - ervaart mijn vriend een extra voordeel: de matras wordt automatisch geventileerd. De matrassen zijn nooit meer vochtig en die hoeven niet meer rechtop gezet te worden om te luchten.

Door zijn positieve ervaring te delen en te demonstreren heeft hij tal van buren in de haven geholpen aan een aangenamere nachtrust. Heeft u last tijdens het slapen?

Bent u klaar voor een aangename en energie voedende nachtrust?

De producten van Froli zijn super! Wij gaan nog een stuk verder. We maken uw bedsysteem op maat. Onderscheidend tegenover een standaard pakket is dat uw bed in hoofdzaak wordt samengesteld volgens uw gewenste lichaamsondersteuning en niet volgens de beschikbare oppervlakte. Hiermee hebben we honderden slapers al kunnen helpen aan de overgang van slecht slapen naar perfect slapen. 

FROLI,

sinds 1962

met een lange traditie

Froli is een familiebedrijf met een lange traditie sinds 1962. De productie vindt plaats in Duitsland in Schloß Holte-Stukenbrock.

Wij ontwikkelen onder andere innovatieve bedsystemen die een superieur slaapcomfort bieden. Zelfs wanneer u op reis bent met een caravan, camper of boot, hoeft u die unieke Froli-slaapervaring niet te missen.

Van wielkeggen voor caravans, accessoires en kussens tot op maat gemaakte matrassen, Froli biedt een breed scala aan producten voor zowel thuis als onderweg.

Of het nu gaat om spuitgieten, PUR-integraalschuim of vacuümvormen, Onze jarenlange ervaring en expertise in de kunststofverwerking stelt ons in staat om innovatieve en klantgerichte oplossingen te ontwikkelen.

 

En dat altijd in de allerbeste kwaliteit: duurzaam, betrouwbaar en functioneel.

bottom of page