FROLI
TRAVEL MOBIL

Froli TRAVEL Mobil aan boord is een luxe bed & slaapsysteem dat naast veel ruimte en gewicht besparing ook super geschikt is voor afgeronde/afgeschuinde bedden  of waar slaaphoogte kritisch is. De veerhoogte is slechts 33mm, dit zorgt voor een lichaamsondersteuning voor optimaal comfort.

De Froli Travel Mobil past zicht ideaal aan bij willekeurige vormige bedden. Zo is elke element in 3 posities in te stellen en er zijn halve elementen beschikbaar. De hardheid is aanpasbaar door de veren dichter bij elkaar of verder van elkaar in te klikken op één van de drie verschillende afstandsgaten op het steunrooster.

 

De elastische en permanent flexibele Travel Mobil bouwt zeer snel samen. De hardheid is kan in zones ingesteld worden naar eigen gevoel. Zo kan in een twee-persoonsbed voor elke persoon een totaal andere hardheid geplaatst worden.

Klein en krachtig

De TRAVEL MOBIL is een aangepaste versie van de STAR MOBIL en geniet de identiek eigenschappen met meer flexibiliteit voor alle bedvormen. De veer heeft een groter ondersteunend oppervlakte en lager. Hij ondersteunt nog beter de matras en verdeelt die gelijkmatiger over het oppervlak.

Beter voor de matras, beter voor de rug.

Voor de echte doe-het-zelver, zijn pakketten voorhanden. Toch wensen we u te helpen met de puzzel ervan. Wij vragen uw bed op te meten en ons door te sturen. Zo maken we tot op de veer nauwkeurig een legplan. Omdat we tot op de veer nauwkeurig werken, komt dat meestal gunstiger uit dan pakketten. Stuur uw tekening door en we werken het voor u uit. Daarnaast worden de bedsystemen op maat standaard met 5 comfort zones uitgewerkt. Dus de drukpunten zijn meer regelbaarheid en beter af te stemmen op uw lichaam.

KENMERKEN

Gewicht:             2,6 kg/m2

Zones:                4 hardheden,

                       of 5 hardheden

 

Element:

- Gewicht:           73g

- Afmetingen:     13,8 x 13,8 cm

- Hoogte:             3,3 cm

Kant & Klaar Pakketten

4 Comfort zones

Basis pakket:

               69 x 218 cm max.

Uitbreidingspakket:

               14 x 218 cm max.

Zachte veren:

               12x Zachte veren

Spankruisjes:

               15x spankruis rood

Op maat

5 comfort zones

Alle vormen mogelijk

TOEPASSING

Alcove

Camper VAN

(Alle willekeurige vormen)

 

TRAVEL MOBIL pakket

Voor eenpersoonsbed, tweepersoonsbed en andere afmetingen


1 persoonsbed:
- breedte:   62,4 -   69,6 cm
- lengte:   192,0 - 218,4 cm

Inhoud basis pakket:
- 40 standaard veerelementen
- 8 zachte veerelementen
- 8 spanningskruisen
- 48 X-basis

TRAVEL MOBIL BEDBODEM OP MAAT

De TRAVEL MOBIL veer is ongelooflijk veelzijdig en altijd aanpasbaar.
Die wordt meestal ingezet in bedden die een afgeronde, afgeschuinde of andere vorm aanneemt. Voor deze bedden zijn pakketten niet de gunstigste oplossing. Daarom werkt Froli.be uw bed uit volledig op maat.

Omdat uw slaap comfort onze grootste zorg en prioriteit is, doen we dat volledig GRATIS.

Volg de toets hieronder en volg de instructies om de afmetingen van het bed door te geven. We maken een legplan voor jou. Een extra hulpmiddel bij het plaatsen van uw bedbodem. 

 
Froli.be ne lux
Exclusieve dealer van 
FROLI
  • Volg ons...
Alle nieuwtjes als eerste
in uw mailbox...

© 2020 by Satalys. Exclusieve partner van Froli

0