top of page

FROLI
TRAVEL MOBIL

Froli TRAVEL Mobil is een luxe bed & slaapsysteem dat naast veel ruimte en gewicht besparing ook super geschikt is voor afgeronde en afgeschuinde bedden  - of waar slaaphoogte kritisch is. De veerhoogte is slechts 33mm, dit zorgt voor een lichaamsondersteuning met optimaal comfort.

De Froli TRAVEL Mobil past zich aan  aan de willekeurig gevormde bedden. Zo is elke element in 3  hoekposities in te stellen en er zijn halve elementen beschikbaar. De hardheid is aanpasbaar door de veren dichter bij elkaar of verder van elkaar in te klikken op één van de drie verschillende afstandsgaten op het steunrooster.

 

De elastische en permanent flexibele Travel Mobil bouwt zeer snel samen. De hardheid kan naar eigen believen in zones ingesteld worden. Zo kan in een tweepersoonsbed voor elke persoon een totaal andere hardheid ingesteld worden.

Klein en krachtig

De TRAVEL MOBIL is een aangepaste versie van de STAR MOBIL en geniet dezelfde eigenschappen met meer flexibiliteit voor alle bedvormen. De veer heeft een groter ondersteunend vlak en is wat lager. Hij ondersteunt nog beter de matras en verdeelt die gelijkmatiger over het oppervlak.

Beter voor de matras, beter voor de rug.

Voor de echte doe-het-zelver zijn pakketten voorhanden. Toch wensen we u te helpen met de puzzel: we vragen uw bed op te meten en door te sturen. Daarmee maken we een legplan tot op de veer nauwkeurig. Dat komt ook voordeliger uit dan de kant-en-klaar pakketten. Stuur uw tekening door en we werken het voor u uit. De bedsystemen op maat worden standaard met 5 comfort zones uitgewerkt. Dus de drukpunten zijn meer regelbaar en beter af te stemmen op uw lichaam.

KENMERKEN

Gewicht:             2,6 kg/m2

Zones:                4 hardheden,

                       of 5 hardheden

 

Element:

- Gewicht:           73g

- Afmetingen:     13,8 x 13,8 cm

- Hoogte:             3,3 cm

Kant & Klaar Pakketten

4 Comfort zones

Basis pakket:

               69 x 218 cm max.

Uitbreidingspakket:

               14 x 218 cm max.

Zachte veren:

               12x Zachte veren

Spankruisjes:

               15x spankruis rood

Op maat

5 comfort zones

Alle vormen mogelijk

TOEPASSING

Satalys_motorhome.png

Alcove

Camper VAN

Satalys_Caravan.png
Satalys_Vouwwagen.png
Satalys_boot.png

(Alle willekeurige vormen)

Pakket

TRAVEL MOBIL pakket

Voor eenpersoonsbed, tweepersoonsbed en andere afmetingen


1 persoonsbed:
- breedte:   62,4 -   69,6 cm
- lengte:   192,0 - 218,4 cm

Inhoud basis pakket:
- 40 standaard veerelementen
- 8 zachte veerelementen
- 8 spanningskruisen
- 48 X-basis

TRAVEL MOBIL BEDBODEM OP MAAT

De TRAVEL MOBIL veer is ongelooflijk veelzijdig en altijd aanpasbaar.
Die wordt meestal ingezet in bedden die een afgeronde, afgeschuinde of andere vorm aanneemt. Voor deze bedden zijn pakketten niet de gunstigste oplossing. Daarom werkt Froli.be uw bed uit volledig op maat.

Omdat uw slaap comfort onze grootste zorg en prioriteit is, doen we dat volledig GRATIS.

Volg de toets hieronder en volg de instructies om de afmetingen van het bed door te geven. We maken een legplan voor jou. Een extra hulpmiddel bij het plaatsen van uw bedbodem. 

Op Maat
bottom of page