top of page

Bedbodems

OP MAAT

De service van FROLI.be om het maximum uit uw bed te halen,

meer slaapcomfort,

minder rugpijn,

meer energie bij het opstaan.

Waarom doen we het?

100% Passend,
tot op de veer nauwkeurig

Volgens uw lichaam,
maximaal comfort zones

Respect voor opbergmogelijkheden

Snellere montage

met ons legplan

01
DSC03009.JPG

Passend, tot op de veer nauwkeurig

In vele gevallen is één pakket onvoldoende. Daarnaast leveren alle extra pakketten een overvloed aan veren. Door uw bedbodem op maat te laten uitwerken houden we rekening met de noodzakelijke uw slaapzones voor uw lichaam. Ervaring van honderden bedbodems uit te werken en aan te passen aan de slaper. Met deze ervaring bouwen we de meest praktische bedbodems en laten we u enkel investeren in de nodige veren, geenenkel teveel. Daarmee komt een bedbodem op maat meestal gunstiger uit dan pakketten.

dna.jpg

Volgens uw lichaam, max. aantal comfort zones

Uitgetekende bedbodems door Froli.be worden in 94% van de gevallen als perfect ervaren. Bij de overige 6% kunnen we met enkele kleine instructies de aanpassingen doorgeven tot een perfect resultaat.

De bedbodems worden zodanig uitgetekend dat maximaal comfort wordt gegarandeerd en wij houden rekening met de slaap positie, het gewenste gevoel,...
en de praktische kennis van honderden realisaties.

DSC04245.JPG

Respect voor opbergmogelijkheden

Vooral aan boord van boten en schepen zijn de beddenoppervlak gemaakt van houten platen. Daarbij zijn er toegangen voorzien tot onderliggende compartimenten en opbergruimtes. Bij het uittekenen van uw bedbodem houden we daarmee rekening. Zo blijven die toegankelijk zonder extra handelingen.

plan.jpg

Sneller montage met gepersonaliseerd legplan

Ons legplan is de basis voor onze aanbieding. Daarmee weten tot op de veer nauwkeurig de samenstelling van uw bed. Dat legplan is een prachtig instrument dat gebruikt wordt bij het opbouwen van uw bedbodem. Het legplan symboliseert de afstand tussen de veren en ook waar welke veer moet komen.

02
03
04

in 3 STAPPEN
UW BED OP MAAT

Wat wij nodig hebben om de best passende bodem uit te werken

01

OPMETEN VAN HET BED

02

AANVULLENDE INFORMATIE 

passend aan uw 

lichaam

03

Verstuur de aanvraag

01/ OPmeten van het bed

01/

Opmeten van basisvormen

Onder basisvormen verstaan we bedden die opgebouwd zijn met rechte wanden en omtrekken. Dus een rechthoekig bed, Frans bed,...

Daarmee is het eenvoudig om de lengte van de wanden op te meten en op te tekenen. Start altijd vanuit een rechte hoek, dat is de eenvoudigste referentie. Zorg ervoor dat elk hoekpunt voorzien is van een maataanduiding.

Meer info over het meten van basisvormen,
 

Vraag onze gids aan via deze link...

03/

Opmeten met behulp van de opmeet gids

Ziet u het opmeting van het bed niet helemaal zitten zonder hulp? Geen probleem, daarvoor hebben we een opmeetgids ontwikkeld. Deze gids beschrijft het opmeten van alle mogelijke bedvormen en de extra informatie die nodig is om uw bed uit te tekenen, volledig op maat en conform uw slaap zones.

 

Via deze link vraagt u de opmeetgids aan...

02/

Opmeten van
complexere vormen

Onder complexere vormen begrijpen we bedden die voorzien zijn van randen die niet recht zijn. Denk aan de de flank van een boot, waar het bed die gestroomlijnde lijn volgt. Bij deze bedden is het belangrijk om meerder punten op de kromme te bemeten. We adviseren minimaal 3 meetpunten op de kromme, hoe meer hoe nauwkeuriger we uw bed kunnen uittekenen.

Meer info over het meten van complexere vormen,

 

Vraag onze gids aan via deze link...

04/

Opmeting aan de hand van
het Froli.be sjabloon

Vooral bij boten kan een bed enerzijds de gestroomlijnde flank van de romp volgen en anderzijds ook nog eens asymmetrisch zijn. Voor die bedden hebben we een opmeet sjabloom voorzien. 
 

Vraag via deze link uw handige opmeet instucties helemaal gratis aan.

02/ aanvullende informatie

2/01

Basis oppervlakte

Belangrijk is waar de veren worden op geplaatst . Het handig om te weten waarop de veren liggen. Is het een houten plank, een bestaande lattenbodem of toch iets anders? 
We houden daarmee rekening.
Geef de huidige ondergrond mee in uw aanvraag.

2/02

Opbergruimtes, Luiken, toegang onder het bed

Zijn er opbergruimtes, luiken of wegneembare deksels onder het bed, dan tekent men dat er extra op de schets van uw bed. We houden er rekening mee dat die zonder extra moeite toegankelijk blijven. Indien  mogelijk geef ook de frequentie van toegang mee, dat helpt ons twijfelachtige afstanden.

2/03

Gepersonaliseerde ondersteuning

We kunnen met de positie van de veer en hardheid rekening houden met het lichaamsgewicht en slaap voorkeur.

Volgende informatie helpt ons nog beter uw bed comfortzones samen te stellen:

- lichaamsgewicht

- voorkeur hardheid

- rug, zij of buikslaper

Geef ons de positie van de schouders en het bekken. Daarop kunnen we de overeenkomende veren voorzien vanaf de montage conform uw slaappositie.

03/ Verstuur de aanvraag

Ik start mijn aanvraag hier...
Volgende type veer geniet mijn voorkeur?
De bedbodem is voor in
De veren komen op volgende oppervlak
Over mijn opmeting

Dank voor uw aanvraag!
We sturen alvast een bevestigingsmail naar het opgegeven email adres

bottom of page