top of page

FROLI
SCOR MOBIL

Froli SCOR Mobil is een luxe bed & slaapsysteem dat naast veel besparing van ruimte en gewicht, u het maximale comfort kan geven. De veerhoogte is slechts 60mm, dit zorgt voor een lichaamsondersteuning van 52mm.

De SCOR Mobile wordt ingezet bij zwaardere matrassen en zwaardere slapers. Omdat de hardheid zeer fijn instelbaar is, is de SCOR zeer goed combineerbaar in 2 persoonsbedden waar voor beide personen de zones zo kan aangepast worden op basis van de positie van het lichaam.

 

De elastische en permanent flexibele Travel SCOR bouwt zeer snel samen. De hardheid is kan in zones worden verdeeld en per veer extra fijngesteld worden naar eigen gevoel. Zo kan in een tweepersoonsbed voor elke persoon een totaal andere hardheid geplaatst worden.

Fijn regelbaar

De Froli SCOR Mobil veer in de rugzone is in 4 verschillende niveau's instelbaar. Dit is de enige veerbodem die zo fijn regelbaar is. Mensne met rugklachten vinden hier wel de meest optimale ondersteuning.Niet voor niets wordt deze veer ingezet bij zeer gevoelige rug, bekken of schouder zones.
 

Voor de echte doe-het-zelver, zijn pakketten voorhanden. Toch wensen we u te helpen met de puzzel ervan. Wij vragen uw bed op te meten en ons door te sturen. Zo maken we tot op de veer nauwkeurig een legplan. En dat komt meestal gunstiger uit dan pakketten. Stuur uw tekening door en we werken het voor u uit. Daarnaast worden de bedsystemen op maat standaard met 5 comfort zones uitgewerkt. Dus de comfort zones zijn meer regelbaarheid en beter af te stemmen op uw lichaam.

KENMERKEN

Gewicht:             2,9 kg/m2

Zones:                4 hardheden,

                       of 5 hardheden

 

Element:

- Gewicht:           82g

- Afmetingen:     14,4 x 14,4 cm

- Hoogte:             6,0 cm

Kant & Klaar Pakketten

Basis pakket:

               74 x 212 cm max.

Uitbreidingspakket:

               14 x 212 cm max.

Spankruisjes:

               10x spanningskransen

Op maat

5 comfort zones

Basis vormen mogelijk

TOEPASSING

Satalys_motorhome.png
Satalys_Caravan.png
Satalys_boot.png

(Alle rechthoekige vormen,

andere vormen op maat)

Pakket

SCOR MOBIL pakket

Voor eenpersoonsbed, tweepersoonsbed en andere afmetingen


1 persoonsbed:
- breedte:   66,6 -   73,8 cm
- lengte:   188,4 - 212,4 cm

Inhoud basis pakket:
- 36 standaard veerelementen
- 8 zachte veerelementen
- 8 spanningskruisen
- 44 X-basis

SCOR MOBIL BEDBODEM OP MAAT

Bij bedden met een afgeronde, afgeschuinde of andere vorm is de SCOR MOBIL veer een uitdaging. De orthopedische helpende eigenschappen doen ons toch er alles aan te doen om in elke bedvorm de SCOR MOBIL toe te passen. Daarom werkt Froli.be uw bed uit volledig op maat en met 5 comfort zones. Omdat uw slaap comfort onze grootste zorg en prioriteit is, doen we dat volledig GRATIS.

Volg de toets hieronder en volg de instructies om de afmetingen van het bed door te geven. We maken een legplan voor jou. Een extra hulpmiddel bij het plaatsen van uw bedbodem. 

Op Maat
bottom of page